Open menu

VEBIDAK Verzekeringsdienst

Wij helpen u graag!
Vragen of meer informatie? Bel 010 - 288 49 50

Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB)

De aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven dekt schade die aan personen en/of aan zaken wordt toegebracht. Deze verzekering is speciaal samengesteld voor VEBIDAK-leden. Dit is mogelijk door onze ruim 15 jaar ervaring in de praktijk.

Met de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) van VEBIDAK Verzekeringsdienst verzekerd u uw bedrijf tegen schade die u of een van uw medewerkers veroorzaakt. Dit kan schade bij klanten, schade die medewerkers elkaar toebrengen of schade die werknemers tijdens hun werkzaamheden oplopen zijn. Als dit gebeurt, biedt de AVB u de noodzakelijke jurdische bijstand en financiële zekerheid.

Zowel schade aan personen (letselschade) als schade aan zaken (zaakschade) vallen onder de dekking van de AVB. Denk hierbij aan een bedrijfsongeval, schade door uw medewerkers of fouten tijdens het uitvoeren van werkzaamheden bij de klant. Deze schades kunt u vervolgens claimen op de AVB.

Waarschijnlijk heeft u een particuliere aansprakelijkheidsverzekering. Dit dekt de schade die u bijvoorbeeld aan de bezittingen van uw buren toebrengt. Toch bent u met een particuliere aansprakelijkheidsverzekering niet verzekerd voor schade die u veroorzaakt tijdens uw werk. Daarom is het voor ondernemers verstandig om ook een aparte aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven af te sluiten. Zo bent u ook tijdens uw werk verzekerd mocht u of een van uw medewerkers onverhoopt schade veroorzaken.  

De aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven is speciaal samengesteld voor VEBIDAK-leden. Dit is terug te zien in de gunstige voorwaarden maar ook zeker door de ruim 15 jaar praktijkervaring die we in de branche hebben.

U kunt kiezen uit de volgende twee opties:

  • Optie 1: u kunt zich verzekeren tot € 2.500.000,- per aanspraak en tot € 5.000.000,- per verzekeringsjaar.
  • Optie 2: u kunt zich verzekeren tot € 5.000.000,- per aanspraak en tot € 10.000.000,- per verzekeringsjaar.

Interesse in de AVB?

Overweegt u om een AVB af te sluiten of wilt u hier meer informatie over? Vul onderstaand formulier in en onze specialisten nemen binnen 5 werkdagen contact met u op. 

AanhefBent u lid van VEBIDAK?Voordelen van de AVB

Unieke polis voor VEBIDAK-leden 

✓ Ruim 15 jaar ervaring binnen de dakdekkersbranche

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met onze specialisten via 010 - 288 49 50 of stuur ze een e-mail.