Open menu

VEBIDAK Verzekeringsdienst

Wij helpen u graag!
Vragen of meer informatie? Bel 010 - 288 49 50

Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

U staat er uiteraard niet iedere dag bij stil, maar iedereen loopt het risico arbeidsongeschikt te raken. Jaarlijks overkomt dit zelfs één op de tien ondernemers. Voor werknemers zijn regelingen getroffen om toch een bepaald inkomen te behouden, maar voor ondernemers is niets geregeld. U bent zelf verantwoordelijk voor uw inkomen als u arbeidsongeschikt raakt. Heeft u daar maatregelen voor getroffen, zoals een arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)?

Een arbeidsongeschiktheidverzekering (AOV) geeft u een financiële uitkering bij arbeidsongeschiktheid. Deze verzekering is geschikt voor ondernemers die lange arbeidsongeschiktheid niet kunnen bekostigen met eigen middelen (zoals een goedgevulde spaarrekening).

Waarom een AOV?

Maar liefst 98% van de ondernemers denkt dat hen niets overkomt. Toch raakt 1 op de 10 voor langere tijd arbeidsongeschikt. Door ziekte of een ongeval gaat uw inkomen tijdelijk flink omlaag, terwijl de kosten doorlopen. VEBIDAK Verzekeringsdienst weet als geen ander welke risico's ondernemers in de branche lopen. Dagelijks spreken wij deze ondernemers en helpen wij hen met het verzekeren van hun risico's. Door deze ervaring kunnen wij u gedegen advies geven over of het verstandig is een AOV af te sluiten en zo ja, welke AOV het beste bij u past.

Waar kunt u zich voor verzekeren?

De meeste ondernemers zijn prima in staat om korte arbeidsongeschiktheid zelf op te vangen, maar een langere periode kan het bestaan van uw bedrijf in gevaar brengen. Met een AOV verzekert u zich tegen de financiële risico’s van arbeidsongeschiktheid en brengt u de bedrijfscontinuïteit niet in gevaar als u onverwachts arbeidsongeschikt raakt.

Speciaal voor VEBIDAK-leden

De AOV is speciaal samengesteld voor VEBIDAK-leden. Dit is mogelijk door de ervaring van onze specialisten binnen de branche. Ook kan de AOV op maat gemaakt worden zodat deze altijd aansluit bij uw wensen en uw situatie.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Binnen 5 werkdagen een persoonlijk aanbod ontvangen.

Heeft u al een AOV?Bent u lid van VEBIDAK?