Open menu

VEBIDAK Verzekeringsdienst

Wij helpen u graag!
Vragen of meer informatie? Bel 010 - 288 49 50

Het ondernemerspakket van VEBIDAK Verzekeringsdienst

Als dakdekker wordt er tegenwoordig veel van u verwacht. Naast uw reguliere werkzaamheden is het ook belangrijk om kennis over verzekeringen te hebben. Want wie is er verantwoordelijk als er bijvoorbeeld schade wordt veroorzaakt tijdens een klus? Bij VEBIDAK Verzekeringsdienst vinden we het belangrijk dat u zich zonder zorgen kunt richten op uw werk en daarom helpen wij u graag om deze risico’s zoveel mogelijk te beperken.

Wat is het ondernemerspakket?

Met het ondernemerspakket van VEBIDAK Verzekeringsdienst helpen wij u om zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Het pakket is speciaal samengesteld voor ondernemers in de dakdekkersbranche en u verzekerd zich hiermee tegen de meest voorkomende risico’s.

Waarom het ondernemerspakket?

Alle verzekeringen in het pakket zijn zorgvuldig gekozen door onze specialisten en door het ondernemerspakket af te sluiten, bent u ook voordeliger uit! Als u de onderdelen los af wilt sluiten kan dat uiteraard ook.

Waar kunt u zich voor verzekeren?

Het VEBIDAK ondernemerspakket bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Bedrijfsschade: als de omzet van uw bedrijf door gevolg van een schade lager wordt, zijn vaste lasten zoals huur en salaris verzekerd.
  • Goederen & Inventaris: als tegelzetter heeft u waarschijnlijk dure apparatuur en een voorraad in opslag. Mocht hier schade aan ontstaan wordt deze vergoed door de Goederen & Inventarisverzekering.
  • Huurdersbelangen: deze verzekering vergoed de schade aan gehuurde bedrijfsgebouwen.  
  • Opstal: is het bedrijfspand uw eigendom en wordt hier schade aangedaan door bijvoorbeeld brand of een inbraak, dan vergoed de opstalverzekering de herstelkosten.
  • Reconstructiekosten: voor u als ondernemer in de tegelzetbranche is de administratie van groot belang. Mocht deze beschadigd raken of verdwijnen, zijn de herstelkosten hiervan gedekt op deze verzekering. 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Binnen 5 werkdagen een persoonlijk aanbod.

Bunt u lid van VEBIDAK?