Open menu

VEBIDAK Verzekeringsdienst

Wij helpen u graag!
Vragen of meer informatie? Bel 010 - 288 49 50

WGA-aanvullingsverzekering

Zorg goed voor uw medewerkers met de WGA-aanvullingsverzekering!

Wat is een WGA-aanvullingsverzekering?

De WGA-aanvullingsverzekering zorgt ervoor dat als uw medewerker uitvalt en na twee jaar een WGA-uitkering krijgt, deze uitkering wordt in dat geval aangevuld door de WGA-aanvullingsverzekering.

Waarom een WGA-aanvullingsverzekering?

Wanneer een werknemer plots arbeidsongeschikt raakt, zal het inkomen van deze werknemer terugvallen. Dit komt omdat er maar een bepaald percentage van het oorspronkelijke salaris uitgekeerd wordt. Om ervoor te zorgen dat deze naast de arbeidsongeschiktheid financieel niet ook nog in de problemen raakt, kan een WGA-aanvullingsverzekering worden afgesloten. Zo draagt u zorg voor uw medewerkers!

Waar kunt u zich voor verzekeren?

Basis garantie

Een basis dekking die uitkeert bij gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid tot uw pensioenleeftijd. Afhankelijk van de mate van arbeidsongeschiktheid en de mate waarin u werkt bedraagt de uitkering het arbeidsongeschiktheidspercentage vermenigvuldigd met 70% van uw laatsverdiende gemaximeerde sv-loon minus de uitkering welke u op grond van de WGA ontvangt.

Extra garantie

Een extra dekking die uitkeert bij gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid. De extra garantie vult aan tot 70% van uw laatstverdiende loon (maximaal sv-loon), ongeacht de mate waarin u nog werkt. U kan kiezen voor een uitkeringsduur van 5 jaar vanaf de ingang van de WGA.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Binnen 5 werkdagen een persoonlijk aanbod.

Bent u lid van VEBIDAK?