Open menu

VEBIDAK Verzekeringsdienst

Wij helpen u graag!
Vragen of meer informatie? Bel 010 - 288 49 50

WGA-aanvullingsverzekering

Zorg goed voor uw medewerkers met de WGA-aanvullingsverzekering!

De WGA-aanvullingsverzekering zorgt ervoor dat als uw medewerker uitvalt en na twee jaar een WGA-uitkering krijgt, deze uitkering wordt in dat geval aangevuld door de WGA-aanvullingsverzekering.

Wanneer een werknemer plots arbeidsongeschikt raakt, zal het inkomen van deze werknemer terugvallen. Dit komt omdat er maar een bepaald percentage van het oorspronkelijke salaris uitgekeerd wordt. Om ervoor te zorgen dat deze naast de arbeidsongeschiktheid financieel niet ook nog in de problemen raakt, kan een WGA-aanvullingsverzekering worden afgesloten. Zo draagt u zorg voor uw medewerkers!

Basis garantie

Een basis dekking die uitkeert bij gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid tot uw pensioenleeftijd. Afhankelijk van de mate van arbeidsongeschiktheid en de mate waarin u werkt bedraagt de uitkering het arbeidsongeschiktheidspercentage vermenigvuldigd met 70% van uw laatsverdiende gemaximeerde sv-loon minus de uitkering welke u op grond van de WGA ontvangt.

Extra garantie

Een extra dekking die uitkeert bij gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid. De extra garantie vult aan tot 70% van uw laatstverdiende loon (maximaal sv-loon), ongeacht de mate waarin u nog werkt. U kan kiezen voor een uitkeringsduur van 5 jaar vanaf de ingang van de WGA.

Interesse in de WGA-aanvullingsverzekering?

Overweegt u om de WGA-aanvullingsverzekering af te sluiten of wilt u hier meer informatie over? Vul onderstaand formulier in en onze specialisten nemen binnen 5 werkdagen contact met u op. 

AanhefBent u lid van VEBIDAK?Voordelen van de WGA-aanvullingsverzekering

Draag zorg voor uw medewerkers 

✓ Ruim 15 jaar ervaring binnen de dakdekkersbranche

Kies zelf uw dekking

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met onze specialisten via 010 - 288 49 50 of stuur ze een e-mail.